Welke betaalmethoden zijn er?

❤ Betalen bij afhalen
❤ Betalen via factuur (betaalverzoek)
❤ iDEAL
❤ Bancontact
❤ Creditcard
❤ Klarna Achteraf Betalen


Hoe gaat het bezorgen in zijn werk?

Tijdens de check-out procedure selecteer je de optie 'afhalen bij winkelier' en laat je bij het veld eventuele opmerkingen achter dat je het graag bezorgd wilt hebben. Houd wel rekening met de afstand (<10 km vanaf ons adres) of jouw bestelling voor de bezorgoptie in aanmerking komt. Ik zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen (via whatsapp) over de exacte dag en tijdvak. Heb je een spoedje? In het algemeen is dat geen probleem, neem gerust even contact met me op, dan ga ik m'n best doen het zo snel mogelijk langs te brengen.


Hoe gaat het afhalen in zijn werk?

Wanneer de bestelling klaar ligt wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres dat de bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. Vervolgens hebben we even contact over de extacte dag en tijd van afhalen. Met verloop van tijd wil ik wellicht vaste 'afhaalblokken' introduceren. Het is nog even een beetje uitproberen voor me wat het meest handig is.


Kan ik ook een bestelling als kadootje naar een ander versturen?
Absoluut! En helemaal in deze moeilijke tijden zal ik mijn uiterste best doen jou hier een handje bij te helpen. Vul bij het factuuradres je eigen adres in en het adres van de ontvanger bij het verzendadres. Vul bij opmerkingen de gelegenheid en eventueel een persoonlijke boodschap in, dan zorg ik ervoor dat de gelukkige zijn/haar kadootje thuisbezorgd krijgt en het feestelijk ingepakt is. 


Wat is de levertijd van mijn bestelling? 
Het streven is zo snel mogelijk! Heb je een spoedje, en is het rustig? Dan kan het (gepersonaliseerde) artikel in overleg eventueel nog dezelfde dag nog opgehaald/bezorgd worden. Heb je geen spoed en bestel je gepersonaliseerde items of artikelen met een pre-order? Dan krijg je een berichtje als je bestelling binnen is of klaar is om af te halen. Voor verzending geldt een levertijd van circa 1 - 3 werkdagen.


Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.


Privacybeleid

Klik hier voor het privacybeleid.


Bestellen

Klik hier voor de garantie- en klachtenprocedure.


Verzenden

Klik hier voor meer informatie over het verzenden.


Retourneren

Klik hier voor meer informatie over de retourprocedure.

 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 BLUDD.nl | sitemap | rss