Eden Outcast theelichthouder 'glam'

Artikelnummer: 10770
Artikel 138 van 241
€ 79,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Kandelaar 'Glam' 

Merk: Eden Outcast (Denemarken)
Kleur: clear white (transparant wit)
Hoogte: 7,5 cm
Materiaal: kristal

Overig:

  • met de hand gemaakt;
  • speels lichteffect door de diamant vorm;
  • wordt geleverd in een luxe geschenkdoos van Eden Outcast.

Over Eden Outcast

Eden Outcast  is een upcoming Deens interieur merk en focust zich op het ontwerpen van echt design. Elk jaar wordt er slechts een geselecteerd en beperkt aantal producten ontworpen, in tegenstelling tot de industrie welke bekend staat om massa productie, kopieer mindset, 'kant en klare' producten van fabrikanten in een veel te snel tempo in het algemeen.

De producten van Eden Outcast zijn bedoeld voor een lange levensduur met op zichzelf staande en herkenbare producten. Alle items vertellen hun eigen verhaal. De stijl omvat details, focus op structuur, kwaliteit en unieke vormen. Eden Outcast haalt veel inspiratie uit de natuur.

Niet alleen gelden deze waarden voor de producten maar ook voor de bedrijfsvoering. Het is onderdeel van de strategie van Eden Outcast, design en bedrijfsvoering moeten gebaseerd zijn op dezelfde waarden om de focus op het design te kunnen waarborgen. 

Welcome to our universe.

"In a time where we are overloaded with mass-produced products, I wish to create designs that makes you stop and wonder.
I want to create long lasting styles, that you will cherish for years."

Nina Frederikke Thomasen Jensen
Designer and founder

Merk
Eden Outcast

Kleur.
wit / ecru

Categorie
wonen

© 2020 - 2024 BLUDD.nl | sitemap | rss