Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

Ellies and Ivy nova velvet tas

"Wij zijn Ellies & Ivy - makers van mooie en kleurrijke creaties van duurzame stoffen"

Achter het merk Ellies & Ivy staan twee vrouwen, Ninna Rahbek Schou en Pernille Hvam Pedersen, die uiteindelijk tot het besef kwamen dat ze niet de enige twee vrouwen ter wereld waren die constant op zoek waren naar kleding met een bohemian look & feel, in zowel patroon als pasvorm.

Gebaseerd op het idee dat geweldige stijl seizoens- en tijdloos moet zijn, hebben ze een kledinglijn en accessoires gecreëerd die prioriteiten stelt aan duurzaamheid, maar ook perfect en gemakkelijk kan worden gedragen, of het nu herfst, winter, lente of zomer is. Perfectie zit voor hen in de pasvorm en oog voor de details en patronen.

Ellies & Ivy, gevestigd in Denemarken, heeft relaties opgebouwd met enkele van de beste stofdistributeurs in India. Ze werken uitsluitend met duurzame stoffen, persoonlijk uitgekozen door het team van Ellies & Ivy.

Uiteindelijk wil Ellies & Ivy ervoor zorgen dat vrouwen die hun kleding en accessoires dragen, zich gevierd, overladen met kwaliteit en uniek voelen. Voor ons betekent dat vakmanschap zonder comprissen, toewijding aan details tijdens het ontwerp en de exclusieve inkoop van de mooiste stoffen uit India.

Het is een missie waarvan ze begrijpen dat het gemakkelijker gezegd is dan gedaan, maar het is een missie die zij bereid zijn op zich te nemen.

Lees hier meer over sustainability van dit merk.

Ellies & Ivy logo

 

 

© 2020 - 2022 BLUDD x PJ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel