Eden Outcast crystal rock mini roze

Artikelnummer: 10771
Vorige Artikel 9 van 9
€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Crystal rock mini pink 

Merk: Eden Outcast (Denemarken)
Kleur: clear pink
Hoogte: 5,5 cm
Materiaal: kristal

Overig:

  • met de hand gemaakt;
  • speels lichteffect door de diamant vorm;
  • wordt geleverd in een luxe geschenkdoos van Eden Outcast.

Crystal Rock mini is een nieuw miniatuurformaat van de populaire Crystal Rock. Het is perfect om een ​​klein sprankelend effect toe te voegen aan je interieur. Crystal Rock mini is ook een prachtig cadeau voor kleine kinderen, die de kristalreflecties erg fascinerend vinden. De inspiratie komt van het prachtige bergkristal zoals de naam al doet vermoeden.
Elke rots is uniek en als zodanig kunnen variaties in vorm variëren. Houd er rekening mee dat de iriserende behandeling op het oppervlak met zorg moet worden behandeld.


Over Eden Outcast

Eden Outcast  is een upcoming Deens interieur merk en focust zich op het ontwerpen van echt design. Elk jaar wordt er slechts een geselecteerd en beperkt aantal producten ontworpen, in tegenstelling tot de industrie welke bekend staat om massa productie, kopieer mindset, 'kant en klare' producten van fabrikanten in een veel te snel tempo in het algemeen.

De producten van Eden Outcast zijn bedoeld voor een lange levensduur met op zichzelf staande en herkenbare producten. Alle items vertellen hun eigen verhaal. De stijl omvat details, focus op structuur, kwaliteit en unieke vormen. Eden Outcast haalt veel inspiratie uit de natuur.

Niet alleen gelden deze waarden voor de producten maar ook voor de bedrijfsvoering. Het is onderdeel van de strategie van Eden Outcast, design en bedrijfsvoering moeten gebaseerd zijn op dezelfde waarden om de focus op het design te kunnen waarborgen. 

Welcome to our universe.

"In a time where we are overloaded with mass-produced products, I wish to create designs that makes you stop and wonder.
I want to create long lasting styles, that you will cherish for years."

Nina Frederikke Thomasen Jensen
Designer and founder

Merk
Eden Outcast

Kleur.
roze

Categorie
wonen

© 2020 - 2023 BLUDD.nl | sitemap | rss